Over Aperitiefconcert

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

17 sep

Aperitiefconcert

Joachim Wannyn brengt kleinkunst en Franse chansons.

zaterdag 17 september 2022 om 11:00 uur

Joachim Wannyn groeide op in een muzikale familie en staat zowat twintig jaar op de planken met bands als Strograss, Het Kleinkunstkollektief, Les invités en tal van andere projecten. Daarmee was hij te gast op tal van podia in binnen- en buitenland en won hij diverse prijzen.

Nu toert hij ook solo met verschillende programma’s rond zijn eigen omvangrijke repertoire. Daarvoor gaat hij veelal op zoek naar vergeten parels van zijn favoriete muzikanten, die hij als folk-singer nieuw leven inblaast. Met leuke verhalen en vertelsels tussendoor is dit programma voor elk publiek een uiterst boeiende en interactieve ervaring. Op het aperitiefconcert brengt hij een mix van  kleinkunst en Franse chansons.

Bij een glaasje krijg je informatie over onze gloednieuwe lidmaatschapsformule en stellen wij ons vers geperst jaarprogramma voor.

GRATIS voor leden en niet-leden.

 

WELKOM !

Adres : De Zindering, Nedervijver (naast St. Maartenskerk), Kortrijk

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief Gratis
Standaard Gratis

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: Ontspanning & Ontmoeten1 sessieActiviteitConcert