Aperitiefconcert met Joachim Wannyn op 24 september 2023

aperitiefconcert 2023 (2).jpg

Aperitiefconcert met Joachim Wannyn op 24 september 2023

Reis door de Ierse muziek ‘IRISH WAYS’

op 16 januari 2024 om 12:24

Concert met aansluitend een aperitief/Guinness.

Joachim Wannyn groeide op in een muzikale familie en staat al vele jaren op de planken met bands als Strograss, Het Kleinkunstkollektief en Les Invités. Daarnaast was hij te gast op talrijke podia in binnen- en buitenland en won hij diverse prijzen. Van jongsaf aan had hij een grote liefde voor de Ierse folkmuziek, waardoor hij sinds vele jaren door Ierland trekt om zich in de muzikale traditie van het land onder te dompelen. Elke reis bracht hij nieuwe ‘songs en tunes’ mee, die hij recent verwerkte in het unieke concertprogramma ‘Irish Ways’. Joachim neemt je mee op een reis door de ziel van het land waar muziek een deel is van het dagelijkse leven.

Liederen over de schoonheid van het landschap, maar ook over de armoede, emigratie en onderdrukking die de bevolking zo getekend hebben, gecombineerd met enkele eigen nummers uit zijn jongste album ‘The Road’, waarin hij een ode brengt aan de Ierse gastvrijheid. Zijn warme stem, virtuoze vingers en authentieke verhalen maken van elk concert een unieke belevenis voor muzikale fijnproevers en liefhebbers.

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit